לזוג, שהגיע מהמרכז עם 3 ילדים, היו כבר רעיונות ודימויים משלהם כיצד הבית צריך להראות, ודו השיח עימם הביא לגיבוש פרוגרמה שכללה הפרדה בין חדרי הילדים לבין יחידת ההורים, שימוש בטופוגרפיה הטבעית ליצירת משחק מפלסי ומתוכו אזורי שהות ואחסון, פתיחות גדולה לנוף. כל זה הוכנס לתוך התפיסה העיצובית שהביאו עימם. במקרה זה – תכנים אלו נוצקו לתוך החלום הויזואלי שהביאו איתם  מראש. הפניית החלל הציבורי לדרום מבטיחה שפע של אור טבעי. הצללה מתכווננת על הפתחים לדרום מבטיחה שליטה חכמה בכמות האור והחום החודרים לבית לאורך השנה.

beit_gilboa1.jpg

בית גלבוע

בשיתוף אדר' נורית מירון.

בית משפחה בהרחבת המושב

בהשראת נופי טוסקנה ונופי עמק האלה.

220 מ"ר בנוי.

מושב לוזית

© 2019 by studio85

עיצוב ובניית אתרים: wix&me 

רוצים לשמור איתי על קשר ולקבל הודעה בכל פעם שפוסט חדש עולה לבלוג?

אשמח אם תצטרפו לרשימת התפוצה.

אני לא מטרידה ולא מעבירה הלאה את הפרטים - רק שולחת לכם מייל בכל פעם שעולה פוסט חדש לבלוג או במקרים נדירים בהם יש משהו חשוב אחר.