הבית בנוי משני אגפים – אגף המשפחה בקומת הקרקע, ואגף הסטודיו בקומה העליונה. האגפים מופרדים גם במפלסים וגם בצורניות הבאה לידי ביטוי בחזיתות המבנה.

כהרגלי, הבית נולד מתוך דו שיח מתמשך עם הלקוחות, הורים לשני ילדים צעירים, שחיפשו את התמהיל הנכון בין הפרטי לציבורי, בין המשפחה לעסק, בין החוץ והפנים. הדגש הושם על חללי הבילוי המשפחתיים.

המגרש, הפונה לשדות החקלאיים, נהנה מחצר אחורית הפונה למרחב הפתוח, ומהפניות המבטיחות חימום פאסיבי בחורף והצללה אפקטיבית בקיץ בחללים המשותפים.  

בית גפן

בית גפן

בית משפחה וסטודיו לאמן 

במגרש הפונה אל שדותיו של הכפר. 

180 מ"ר בנוי

כפר-סירקין

תכנית בית גפן

להגדלה לחץ על התמונה

© 2019 by studio85

עיצוב ובניית אתרים: wix&me 

רוצים לשמור איתי על קשר ולקבל הודעה בכל פעם שפוסט חדש עולה לבלוג?

אשמח אם תצטרפו לרשימת התפוצה.

אני לא מטרידה ולא מעבירה הלאה את הפרטים - רק שולחת לכם מייל בכל פעם שעולה פוסט חדש לבלוג או במקרים נדירים בהם יש משהו חשוב אחר.